INFORMATION BOARD

!!!-Înregistrarea pe platforma Moodle.CEEE.md-!!!

!!!-Înregistrarea pe platforma Moodle.CEEE.md-!!!

by Moodle_CEEE _Admin -
Number of replies: 0

 În atenția persoanelor ce se înregistrează și crează profilul manual/independent (fară ajutorul administratorului) pe platforma Moodle.CEEE.md : 

  1. obligatoriu de a se înregistra cu Nume/Prenume complet cu diacritice după cum este indicat în buletinul de identitate, cu un @email funcționabil și adecvat ... în caz contrar profilul utilizatorului creat v-a fi eliminat ... !!!
  2. obligatoriu se indică locația de trai în rubricile specializate conform exemplului: (or.Chișinău, r.Eloveni ; or.Fălești, s.Sarata e.t.c.) ...
  3. profilurile inutile a utilizatorilor create dublat v-or fi eliminate de către administrator fără preîntîmpinare suplimentară ...
  4. profilurile părăsite ce nu au fost funcționale foarte îndelungat timp pe termen de la 1 la 2 ani v-or fi eliminate ...
  5. profilurile utilizatorilor ce dispun de nume ne clar de tip exemplu : ”Nume-(ana)/ Prenume (ana)” sau alte tipuri de combinații de cuvinte ce nu respectă regula de înregistrare (citeste punctul 1,2) v-or fi suspendate pe timp determinat (o saptămînă) pînă la adresarea la administratorul platformei Moodle.CEEE.md pentru corectare și prelungira activității profilului, sau la ne adresare după expirarea termenului v-a intra în viguare eliminarea acestuia ... (citeste punctul 4.)
  6. profilurile utilizatorilor care sunt completate intenționat cu locația sau date suspecte/falsificate respectiv v-or fi sancționate ... (citeste punctul 2,3,4.)
  7. profilurile utilizatorilor care v-or fi înregistrate/depistate cu avatare de profil ne adecvate, ce nu corespund exemplelor reprezentate mai jos respectiv v-or fi suspendate și eliminate ... (citeste punctul 3,5.)
  • În caz că întîmpinați careva dificultăți la explotarea resurselor Moodle.CEEE.md, v-ă adresați la Center of Information Technology” pe poșta electronică (cit@ceee.md).