ceee

  Объявления сайта

  !!!-Înregistrarea pe platforma MOODLE CEEE-!!!

  by Moodle_CEEE _Admin -

  Persoanele ce se înregistrează și crează profilul manual (fară ajutorul administratorului) pe platforma Moodle CEEE : 

  1. obligatoriu de a se înregistra cu Nume/Prenume complet cum este indicat în buletinul de identitate cu un @email funcționabil și adecvat ... în caz contrar profilul utilizatorului creat v-a fi eliminat ... !!!
  2. profilurile inutile - utilizatorilor create dublat v-or fi eliminate de către administrator fără preîntîmpinare suplimentară ...
  3. profilurile părăsite - ce nu au fost funcționale foarte îndelungat timp v-or fi eliminate ...
  4. profilurile utilizatorilor - cu nume neclar de tip exemplu ”Nume-(ana)/ Prenume (ana)” v-or fi suspendate pe timp determinat (o saptămînă) pînă la adresarea la administrator (chipric.alex@gmail.com) pentru corectare și prelungire profilului sau eliminarea acestuia...
  5. profilurile utilizatorilor - care sunt completate intenționat cu locația sau date suspecte respectiv v-or fi sancționate ... (citeste punctul 2,3,4.)

  Modalitate de plasare a informațiilor pe platformă !!!

  by Moodle_CEEE _Admin -

  Rog, toate cadrele didactice ce dețin cursuri pe platforma Moodle CEEE la momentul plasarii informațiilor documentate să fie în format ”*.pdf”, repartizate corect în rubrici necesare și pe mape, daca elevii încarcă laboratoare sau alte proeicte urmăriți ca acestea să fie arhivate în format ”*.rar” pentru ușurința lucrului serverului.